Show what mama gave you

Du måste utgå från din kropp och kroppstyp. Man kan inte trolla med DNA och gener – om man självklart inte tar till plastikkirurgi, men det är en annan femma.

Det viktigaste av allt är att du älskar din kropp oavsett om du haft en 11 dagars spritsemester i Åre. Man ska vara snäll mot sig själv. Om inte du älskar din kropp och stolt står upp för den – hur ska någon annan kunna göra det.

Nästa gång du ligger med din pojkvän, får ett hemsläp eller träffar killen du dejtar – sträck på ryggen, var stolt över din kropp (kort, lång, kurvig som smal)  show what mama gave you (våga ta steget) för du är döläcker! Göm dig inte och släck för i helskotta inte lampan. Släng av dig underkläderna och spatsera stolt NAKEN, gärna med alla lampor tända och riktade mot dig. Garanterar om inte annat ett mycket bättre sexliv!

Lär dig att älska dina brister – so what att du har ett ärr på magen eller ett födelsedagsmärke lika stort som Afrika på ryggen. Men det är ju just det som är DU. Ingen minns en perfekt kropp utan defekter, för det är de små detaljerna vi vill och alltid kommer att minnas.

- Bästa, bästa, bästa jävla Petra Tungården


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0