Just idag är jag (fan) inte stark

"När han gick tog han allt med sig. Hans frånvaro märks vart jag än ser."

Öronhänge

Lite trött tjej. Men i alla fulla fall; igår hade vi lilla julafton och jag fick en ny kompis till örat!

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Om någon skulle fråga mig om jag ångrar året som gått, och om jag hade gjort annorlunda ifall jag haft chansen - ja, helt klart. Hade jag vetat det jag vet idag hade jag aldrig slängt mig in i det med huvudet före. Hade inte slängt mig in i det överhuvudtaget. För det har inte varit värt det. Inte någonstans.
Jag lovade mig själv att 2011 skulle minsann bli året då jag tog hand om mig själv och satte mig själv i första rummet. Alltid. Istället har jag gjort precis tvärtom och idag ångrar jag det något enormt. Att gå igenom det jag gjort detta år önskar jag inte ens min värsta fiende. Ingen ska någonsin behöva ha så ont, inte över en sådan sak som Kärleken. Kärleken ska hjälpa en, inte stjälpa.
Samtidigt har jag blivit många erfarenheter rikare; jag har insett att jag är otroligt mycket starkare än jag tror och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig, aldrig skulle kunna vara otrogen. Inte mot någon.
Jag och en vän pratade om just detta för några veckor sedan och hon menade att man kan aldrig säga aldrig, man kan aldrig lova att man aldrig ska vara otrogen. Men idag kan jag det, jag kan på riktigt lova att jag aldrig skulle göra mot någon som han har gjort mot mig. För jag vet hur det känns, sveket. Jag vet hur det äter upp och krossar små fågelhjärtan. 
Jag kan kanske inte säga att jag känner mig starkare än någonsin, det vore lögn. Men jag kan säga att jag saknar honom mindre och mindre, och med facit i hand, efter en bakiskväll med världens bästa brudar och världens bästa samtalsämnen: sex och män, kan jag säga att jag inte längre är kär i honom. Jag kanske saknar och önskar att det hade fungerat, men någonting har hänt och det har börjat växa ett litet frö av hat inom mig. Och det är fruktansvärt skönt. Det är inte bra att tycka illa om någon, men jag hatar hellre än fastnar i olycklig kärlek.
Jag kommer aldrig glömma det han gjort, men jag är färdig med ältandet och nu tänker jag sträcka på ryggen, gå ut i världen och träffa människor som gör att jag börjar tro på Kärlek igen.

Friday friday friday

Kickade igång denna fredag med finklänning, lunch och en glimt av Piteås snyggaste karl. Nu ska jag jobba till 20.30 för att sedan åka raka vägen hem och landa i soffan. Puss!

RSS 2.0